23. april 2012

Påske og svenske besøk

Håper alle hjemme i Norge har hatt ei fin påske. Det har ihvertfall vi. For vi har hatt besøk av Kaares gamle studiekamerat og samboer Martin, med sin fru Christina. Kjempe stas!


Det ble noen innholdsrike dager med en full timeplan. Fjelltur i Laoshan, Hash, markeder, Qingdao øl museum, fotmassasje og masse god og spennende mat.

Matmarked med mange rare lukter, grønne egg, ikke helt fersk fisk, kaklende høner og høylytte kinesere.  Sånn som det skal være i Kina.


Laoshan
Kirsebærtre blomstring

På Tsingtao Beer Museum har de et rom som de kaller The drunken room. Der skal man vistnok få en følelse av hvordan det er å være full. Måtte jo testes. Ble litt svimmel.

Etter noen dager i Qingdao, gikk turen til Shanghai. Kontrastenes by. Legg merke til myntene i munnen på dragen. Bringer sikker lykke.










                       Vi hadde en fantastisk uke med veldig godt selskap. Tusen takk for besøket Martin og Christina! Håper Kina turen ble som dere hadde tenkt, og litt til. Vi sees i Stockholm.

- Marit







1 kommentar:

  1. Fina Bilder Marit! Tack så hemskt mycket för besöket. Resan hem gick långsamt men utan problem. Vi var dock bra trötta när vi vaknade dagen efter.

    SvarSlett