25. oktober 2011

Juleplaner i østen

Ok, så er det bestemt. Vi reiser ikke hjem til Norge for å feire jul i år. Det føles så klart veldig rart. Men vi tenker som så, at nå bor vi jo engang i Asia, så da må vi utnytte disse 2 årene så godt vi kan. Derfor har vi bestemt oss for å ferie jul, ikke i Kina, men en eller annen plass på denne siden av jordkloden i år. Det kan nok hende at savnet etter hvit jul, ribbe, julemarsipan og familie blir litt tøft. Men så er det jo jul neste år igjen, så det er jo ikke helt krise.


Vi snakket om muligheten for å feire jul i østen før vi flyttet. Og som den planleggeren jeg er så sørget jeg da for å pakke med røde og lilla stearinlys, samt litt julepynt. Jeg har planer om en koselig førjuls tid på norsk vis så godt det lar seg gjøre. Og det innebærer å bake litt. DET kan bli et spennende prosjekt, for det er ganske mye som er vanskelig å få taki i her i Kina av ingredienser. Jeg får improvisere litt, så blir det nok bra. Julebakst med en liten kinesisk vri kanskje. Spennende!

- Marit

1 kommentar:

  1. blir nok spennende for dere og du vet du kan lage full ribbemiddag og marsipan her og er du heldig kommer det kanskje noen snøfnugg i januar eller februar en gang. Julebaksten er heller ikke noe problem både pepperkaker og andre kaker; bare spør så skal du få hjelp :o)

    SvarSlett