25. april 2011

Prosjekt bli-kjent del 2

Denne påske helgen fortsatte vi der slapp forrige helg med bli-kjent prosjektet vårt. Vi har blitt litt bedre kjent med Qingdao og vi har møtt flere hyggelige expat familier og par. Nå har vi kallenderen full med avtaler og happenings og er så fornøyde:-) Til uken skal Marit på zumba date, Kaare på løpe trening, vi skal på pub med seile gutta i byen, på fredag venter English Royal Wedding Celebration Party ( ja dere leste riktig! ) med kanapeer og drinker og på søndag skal vi seile.  Altså...hjemme hadde vi nok ikke brydd oss noe særlig om det kongelige bryllupet i England, men her er alt annerledes. Man må hive seg med på det som skjer. Det er en organisert expat gruppe i Qingdao, og de er aktive med å finne på ting.  Så hvorfor ikke benytte anledningen til å pynte seg, spise kanapeer og nippe til fargerike drinker...bryllup eller ikke bryllup, vi er med!
Vi dro nemlig på en expat påske brunsj i går,søndag. Med deilig koldtbord og en trivelige gjeng fra USA, Australia, England, Danmark og jeg vet ikke hvor. Derfor full avtalebok. I tillegg fikk vi gode tips om språk kurs, treningssenter, kafeer, seiling osv osv. 

Ellers så har vi jo flyttet. På onsdag fikk vi leiligheten vår. Og det var bare å svinge vaskekosten, for her var det møkkete!!! Fram med Mister Muscle og skrubb i vei! Hjelpes, vi ble en smule overrasket og litt mutte begge to. Men sånn er det vistnok her. Når man har visning og skal leie ut, så vaskes eller ryddes ikke leiligheten slik som vi er vant med hjemme i Norge. Det er møkkete, rotete og rett og slett grisete. Men Mister Muscle er en bra kar, og nå er det så rent og pent atte. Når leiligheten var skrubbet, ovnen fikset, varmt vannet fikset, ny fuge masse lagt, tette rør og toalett fikset (!!!) så kom det en veldig fin leilighet fram:-) Snille Ellen har atter engang vært utrolig hjelpsom. Takk og pris for Ellen! Hun hiver seg på telefonen og ordner det meste på kort tid.


Puss, puss..eller skrubb,skrubb...


Og til neste gang, så kan jeg kanskje få by på litt Pringles med sjøgress eller fiskebolle smak?

Håper alle der hjemme har hatt en kjempe fin påske!

- Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar