30. mai 2011

Livet er en fest

Livet er godt i Qingdao. Vi begynner å kose oss i vårt nye hjemland nå. Og det er mye takket være det fine expat miljøet som er her i byen. I helgen var det fullt kjør med Expat summer dance, båt-show og mat og vin festival. Ca. 130 expater fra hele verden svingte seg på summer dance. God mat, drikke og hærlig stemning. Kaare dro sammen en gjeng på pub i 02.30 tiden, natt til søndag, for å se fotball kamp. Søndag var det opp igjen for å gå på båt-show og mat og vin festival. Dog maten var det heller skralt med. Vi hadde håpet på litt gode oster og slikt snadder som hører med til vin. Men nei da. Uansett, vin fikk vi smake.Mye godt! Egentlig kostet det penger å komme inn på dette, men siden vi var utlendinger så kom vi inn gratis. Makan! Altså særbehandling...har litt blandete følelser ang akkurat det... Mens vi gikk der å nippet vin og koste oss så ble vi fotfulgt av et par paparazzier som stappet linsa si oppi fjesene våre og knipset i vei, utlendinger som vi var. Jau da, veldig hyggelig det. Så nå er nok ansiktene våre smurt utover en eller flere kinesiske aviser.
For å avslutte vin og matfestivalen så var det et heidundranes fyrverkeri show. Vi som har utsikt fra leiligheten vår rett ned på marinaen hvor dette foregikk,  fikk et flott show fra 18.etasje:-) Kinesere elsker fyrverkeri og benytter en hver anledning til å skyte opp litt. Det rare er at det kan godt være midt på dagen også. Det smeller flere ganger om dagen..men vi ser jo ikke så mye da...! 

Vi har ikke fått reist noe særlig i Kina enda. Men når vi kommer tilbake fra Norge så blir det nok litt turer her og der. Da blir det litt mere spennende for dere å lese om også. Nå går det mest i daglidagse sysler og utfordringer her i Qingdao. Onsdag setter vi snuten mot europa. Æ GLÆR MÆ!!:-)
I kveld skal vi ut å feire meg med god mat og 3D kino.

Vi sees snart  i Norge folkens!
Fake fra topp til tå:-)

Utsikten vår

Preeti og Ian på Expat summer dance


Flytende bar/grill

Sjekk hendig snor til test-glass

Jadda, litt pynt er fint. Ekte vinranker.

Mister Paparazzi. Hevn!!:-)
 - Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar