23. august 2011

Qingdao internasjonale ølfestival


Hver år er det international ølfestival her i Qingdao. Og det måtte vi jo ha med oss. Har hørt litt forskjellig om denne festivalen, så fredag dro vi med åpent sinn. Vi hadde ikke regnet med at det skulle være som Oktoberfest i München, og det var det heller ikke. Ingen ompha ompha, ingen Wenche Myhres "Er hat ein knallrotes Gummiboot" , ingen lederhosen og nesten ingen seidler. Men øl var det, både utvannet og ikke utvannet. Fant raskt ut at øl på flaske var det lureste å bestille. Det hele var i grunnen en salig blanding av rar og stressende underholdning, matavfall, neon lys, små barn (!!!), fotlause kinesere og auksjoner. En litt pussig blanding dette med ølfest og auksjon syntes vi, men i Kina er ingenting rart.
Og jeg er sikker på at etter festivalen er over, så er samtlige høytalere sprengt. For det var mye lyd og er det noe kinesere er glad i så er det mye lyd. Ørepropper kunne ha vært lurt til tider.
Men selv om det ikke var som i München, så var det arti å oppleve en ekte kinesisk ølfestival.
Hadde planer om å legge ut video fra festivalen. Men etter å ha kranglet med det kinesiske nettet i 2 dager så gir jeg opp.
Elle melle


Sjekk vaktholdet


- Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar