2. august 2011

Tullinger på tur

Man skulle tro at vi ikke fikk nok oppmerksomhet her i Kina sånn som vi oppfører oss. Lørdag var det klart for HHH løp igjen. Og denne gangen fikk vi i oppgave å kle oss i rare hatter. Haha, er det mulig! Men gøy var det! Vi hadde ikke fått skaffet oss noen rare hatter, så caps ble hodeplagget vårt...trodde vi. Men nei da, Preeti kom oss til unsetning. Grønn parykk til meg og multifarget parykk til Kaare. Nydelig par, og ikke synlig i det heletatt. Må innrømme at vi ikke brukte de så veldig lenge, klamt og varmt som det er om dagene nå. Det var et by-løp denne gangen. Spennende å se sider av byen vi normalt ikke beveger oss så mye i. Vi avlsuttet også denne gangen på et kinesisk grill-gatekjøkken. En kjempe fin HHH dag som alltid.




I september er det noe som heter Nash Hash i Beijing, og vi har bestemt oss for å dra. Da kommer det folk fra fjern og nær for å delta. Løpet skal gå over Den kinesiske mur og det gleder vi oss skikkelig til. For dere som er interresert, så kan dere lese mere om løpet her: Nash Hash Beijing

Neste lørdag er det Kaare, meg, Preeti og Ian som skal arrangere løpet. Vi var ute på søndag for å sondere terrenget. Løypa er nesten klar, og vil gå litt oppi fjellet. Det vi imidlertid fant ut, litt seint, var at det kunne vært lurt med knestrømper på...for makan til bustkass vi kavet oss gjennom. Alle fire hadde vi massevis av fine torne-rifter på leggende som svei noe aldeles forferdelig. Svette, solkrem og insekt spray i en salig blanding, ikke godt. Dessuten ble vi omringet av bier på størrelse med øyenstikkere. Jeg fikk ikke panikk....var helt rolig og avslappet...jada. Uansett, løypa var fin den, men litt tung i en luftfuktighet på 80-85 %. Vi satser på sol og en liten bris neste lørdag.

Ha en fin tirsdag!

- Marit

2 kommentarer:

  1. Vi var og bada i Nedre Blanksjø norr om Sognsvann igårkveld, når plutselig en stor gjeng som av og til ropa og blåste i fløyter dykka opp. Jepp, det var visst Oslo HHH som var på tur!

    SvarSlett
  2. Hahaha,der ser du. Like tullete hvor enn i verden de er :-)

    SvarSlett